Over Contraxion

Alles gaat even anders. Daarom CONTRAXION. Een online live programma voor en door jeugd in Ermelo e.o. CONTRAXION is een initiatief vanuit de plaatselijke kerken en wordt ondersteund door Vinke Vision.

CONTRAXION komt van ‘contraction’ dat letterlijk ‘samentrekking’ betekent. Het woord is voor ons ook een samentrekking van ‘connection’, ‘attraction’ en ‘interaction’. Juist nu we allemaal een klein beetje op ons eigen eilandje zitten.

Het programma zit vol humor, spanning, en interactie, maar er is ook een quiz met serieuze prijzen en items als: vriendschap, geloof en grenzen. Een programma dat verbinding zoekt in een tijd waar ‘samen’ een andere betekenis heeft gekregen.

Vanaf de camping nemen we je mee in de wereld van trends, vlogs, de hipste series en interactie. We nodigen je uit om jouw inspirerende, ontroerende, grappige of frustrerende verhalen, foto’s en filmpjes naar ons toe te sturen.

Vanaf donderdag 21 mei tot en et 3 juli wekelijks live te volgen op YouTube en via www.contraxion.nl. Om 19.30 uur voor de bovenbouw van de basisschool en om 21.00 uur voor jongeren t/m 16 jaar.

Abonneer je op ons YouTube kanaal via www.contraxion.nl en kijk de afleveringen terug! En volg ons op instagram @contraxion

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

× Kunnen we je helpen via WhatsApp?