Iedere uitzending van CONTRAXION YOUNG werd afgesloten met PineauTV. Deze zijn ons anoniem toegestuurd. Wij hebben besloten ze uit te zenden, maar we hebben soms ook serieus getwijfeld.

Het waren grappig bedoelde filmpjes met een vervormde voice over en slecht ingesproken vervormde stemmetjes, meestal aansluitend bij het thema van onze uitzending, maar vaak sloeg het de humorplank ook helemaal mis.

Waarom het zo heet, wie er achter zit en wat precies de bedoeling van deze filmpjes was, blijft helaas een mysterie. Kijk hier PineauTV terug. Als jij ons meer kan vertellen over je vermoedens, laat het ons weten! Mail of app ons!

Pineau Aflevering 6 “Huis op wielen”

Pineau Aflevering 5 “Vakantieliefde”

Pineau Aflevering 4 “SunWeb”

Pineau Aflevering 3 “Op vakantie”

Pineau Aflevering 2 “Vuur van Pinksteren”

Pineau Aflevering 1 “Pretparken”

Pineau Promotie “Contraxion?”