De tijd vliegt! En de klok gaat helaas niet achteruit! De afleveringen van CONTRAXION KIDS en YOUNG zitten er alweer op! Kijk de afleveringen terug via ons YouTubekanaal.

Bedankt!

Met alle mensen achter CONTRAXION willen we je bedanken voor het volgen, kijken en meedoen!

Ook alle gasten die hebben meegewerkt met de tentmomenten, interviews, de muziek in de tent en de campinggasten, Co Rona, PineauTV: BEDANKT! Speciale dank gaat naar de mensen van Vinke Vision, de presentatoren Bram, Mark, Rhodé en Jesse en THE YOUNG REPORTERS, Sarah en Ilse!

Laatste afleveringen

De laatste afleveringen van KIDS en YOUNG zijn natuurlijk ook terug te kijken. Te gast waren onder andere Arjon van den Tillaart van Drumble Dance en Ds. André Priem in het Tentmoment. Kijk via deze links de laatste aflevering terug van CONTRAXION KIDS en YOUNG!