CONTRAXION is vanaf donderdag 21 mei wekelijks live te volgen op YouTube en via www.contraxion.nl. 

19.30 uur: voor de bovenbouw van de basisschool

21.00 uur: voor jongeren t/m 16 jaar.

Kijk en doe mee met CONTRAXION!

Alles gaat even anders. Daarom is er nu CONTRAXION. Een online live programma voor en door jeugd in Ermelo e.o. Het programma zit vol humor, spanning, en interactie, maar er is ook een quiz met serieuze prijzen en items als: vriendschap, geloof en grenzen. Een programma dat verbinding zoekt in een tijd waar ‘samen’ een andere betekenis heeft gekregen.

Vanaf de camping nemen we je mee in de wereld van trends, vlogs, de hipste series en interactie. We nodigen je uit om jouw inspirerende, ontroerende, grappige of frustrerende verhalen, foto’s en filmpjes naar ons toe te sturen.